Att köpa badkar – resan fortsätter

Nu har det gått drygt en månad sedan vi beställde badkaren hos Bauhaus – och vi fick ingen SMS eller samtal från de.

Istället ringde jag till de i fredags för att höra om status. De hade tydligen inte fått någon leverans men det skulle finnas minst tio stycken badkar i lager. Hon kunde bara inte säga något om det finns ben och sidor till de också – “det är svart att kunna veta och kolla upp det”. Då kom vi överens att vi borde köra förbi och titta på plats om allt finns och i så fall bara ta med det.

 

— auf deutsch —

Nun ist es über einen Monat her, dass wir unsere Badewanne bei Bauhaus bestellt haben – und wir haben weder SMS oder Anruf von denen bekommen.

Also rief ich dort am Freitag an um mal nach dem Status zu fragen. Sie hatten keine Lieferung für uns bekommen aber es sollen ca 10 Badewannen im Lager sein. Sie konnte aber leider nicht sagen, ob die Badewannen komplett wären – das wäre schwer nachzuprüfen. Also beschlossen wir einfach mal vorbeizufahen und vor Ort nachzuschauen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.